← Altres notícies

Presentem l’estratègia de sostenibilitat del CHV al Congrés de Salut de Varsòvia

El CHV ha presentat aquest mes de març les diferents iniciatives impulsades per a la minimització de l’impacte ambiental al Congrés de Salut de Varsòvia. Aquest esdeveniment internacional i interdisciplinari té com a objectiu promoure el desenvolupament sostenible del sector salut.

En la presentació s’ha posat l'èmfasi en la importància que té que la sostenibilitat estigui integrada en l'estratègia de l'organització, tal com està integrada en el Model SiS (Repte 2: Centrada en valor). S’han repassat també les diferents iniciatives implantades per a la mitigació del canvi climàtic com són la instal·lació de les plaques solars, el Pla de Mobilitat Sostenible i l'adopció de la nova flota elèctrica per al servei a domicili en mode car sharing (lloguer per hores).

D'altra banda, s'ha aprofundit en les diferents mesures implantades en matèria d'economia circular, com la campanya de promoció de les ampolles reutilitzables d'aigua en detriment de les ampolles de plàstic, la reutilització del residu de roba per fer bosses, la implantació de les carmanyoles reutilitzables (Bumerang) al servei de càtering, o els contenidors reutilitzables de residus biològics.

Així mateix, s’ha destacat la importància de la implicació de tots per assolir bons resultats, tant de tots els professionals com també dels principals proveïdors, com poden ser de bugaderia, càtering o gestió de residus.

Encara ens queda un llarg camí per recórrer, però estem avançant i som referents.