Consorci Hospitalari de Vic

Neurocirurgia - ATLAS Spine Institute Tornar a serveis

|Alt Image|

ATLAS Spine Institute és un equip de neurocirurgians especialitzats en l'estudi, el diagnòstic i el tractament quirúrgic de les malalties que afecten el sistema nerviós i la columna vertebral. Desenvolupen la seva activitat al Consorci Hospitalari de Vic amb l’objectiu de proporcionar les millors opcions terapèutiques en patologia de columna i cranial a Osona i les comarques veïnes.

Hospital Universitari de Vic

670610580

Actualització constant i treball en equip

La motivació dels professionals per l'aprenentatge, l'actualització formativa i la innovació constants, així com el treball en equip amb la resta d'especialistes implicats en el diagnòstic i el tractament dels nostres pacients (neuròlegs, rehabilitadors i fisioterapeutes, neuroradiòlegs, radiòlegs intervencionitses i neurofisiòlegs), són la base sobre la que treballem cada dia.

Cirurgia mínimament invasiva

La integració de la tecnologia als procediments neuroquirúrgics constitueix un element bàsic en la nostra filosofia de treball, amb l'objectiu de minimitzar l'agressió, millorar la precisió i reduir els riscos relacionats amb les intervencions que realitzem, tant a nivell cranial com a nivell de la columna vertebral.

Des d'un punt de vista quirúrgic, realitzem els abordatges mínimament necessaris o menys invasius possibles. La combinació d'aquestes tècniques quirúrgiques amb l'ús de tecnologia intraoperatòria avançada ens permet oferir alternatives de tractament més segures i menys traumàtiques.

Atenció individualitzada

Valorem cada pacient de forma individualitzada per oferir la millor atenció possible i resoldre la seva afectació de la manera més efectiva i menys agressiva.

El nostre equip

El nucli d'ATLAS Spine Institute està constituït per un equip de tres neurocirurgians amb més de 10 anys d'experiència, altament capacitats per valorar i tractar el conjunt de patologies cerebrals, medul·lars, dels nervis perifèrics i de la columna vertebral que requereixen un tractament quirúrgic.