Hospital sense fum

El consum de tabac és la principal causa principal evitable de mort al món: 6 milions de persones perden la vida cada any pels efectes del tabaquisme, de les quals més de 600.000 són no fumadors exposats al fum de tabac aliè. Conscients d'això, des del 15 de febrer 2002 l'Hospital General de Vic forma part de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum. Des de fa més d'una dècada treballem per dissenyar, desplegar i avaluar els resultats d'un model capaç de garantir un hospital lliure de fum, basat en els estàndards de qualitat de la Global Network for Tobacco Free Health Care Services. Enguany, donem un pas endavant en aquest compromís, sumant-nos a la iniciativa de la Xarxa Europea d'hospitals lliures de fum, perquè estem convençuts tant de la importància que no es fumi en un centre sanitari, com del rol exemplar que tenen les organitzacions sanitàries i assistencials a l'hora de reduir el consum de tabac entre els seus professionals i els seus pacients.

Què fem?

Recordeu que deixar de fumar és una realitat a l'abast de tothom qui s'ho proposi, i que un hospital sense fum és un hospital millor per a tothom. Ajudeu-nos a aconseguir-ho!

Per a més informació i per obtenir consells per deixar de fumar, podeu consultar l'apartat "Deixar de fumar" del Canal Salut.