Consorci Hospitalari de Vic

Les vostres dades s'han enviat correctament

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades que consten al vostre currículum seran incroporades al fitxer de personal del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), amb la finalitat de poder donar resposta a la vostra demanda de treball, així com a les ofertes que pugui tenir el CHV.

Així mateix, us informem que aquestes dades poden ser cedides, per a la mateixa finalitat, a les següents entitats: Fundació d'Osona per a la Recerca i l'Educació Sanitàries (FORES), Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i Serveis Auxiliars a la Sanitat, AIE (SAS). En cas d'oposar-vos a aquesta cessió, ho haureu de comunicar per escrit al CHV.

Teniu dret a exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l'àmbit reconegut per la LOPD, així com en el Codi Tipus de la Unió Catalana d'Hospitals, al qual aquesta entitat està adherida. Per exercir els drets esmentats, podeu adreçar una instància per escrit a:

Si necessiteu qualsevol aclariment, podeu enviar un correu electrònic a: seleccio(ELIMINAR)@chv.cat

Tornar al formulari

Anar a la pàgina d'inici