Els nostres professionals Tornar a serveis

Rafael Toribio

Medicina Interna

Metge adjunt

Metge adjunt del Servei de Medicina Interna i Coordinador de Serveis Mèdics del CHV. Va ser Director Assistencial del CHV entre els anys 2001 i 2018 i cap del Servei de Medicina Interna del 2018 al 2020.

Internista experimentat amb ampli coneixement de les diferents àrees que abarca l'especialitat, si bé amb més expertesa i orientació en l'àmbit de les malalties de l'aparell digestiu i l’hepatologia.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, va fer la residència a l’Hospital de la Santa Creu de Vic i va especialitzar-se en Medicina Interna (amb el títol oficial reconegut pel Ministerio l’any 1998). Posteriorment, va diplomar-se per ESADE en Direcció de Serveis Integrats de Salut (2001-2002).

El Dr. Toribio va treballar al Servei de Medicina Interna del Consorci Hospitalari de Vic entre el 1983 i el 2001, cobrint una etapa com a metge resident i posteriorment com metge adjunt, fins que l’any 2001 va assumir la responsabilitat de Director Assistencial, un càrrec que va exercir durant 17 anys. Al 2018, va tornar al capdavant del servei de Medicina Interna fins al 2020.

La meva visió del servei

  • "La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada al Consorci Hospitalari de Vic, ja des del moment de la seva creació i també en l'etapa prèvia al seu naixement -havia estat vinculat com a metge a l'Hospital de la Santa Creu de Vic-. Per tant, la meva història transcorre de forma paralel·la a la del Consorci. Es tracta doncs d'una institució que he contribuït a fer créixer, de la qual em sento orgullós de pertànyer, en la qual treballo perquè m’hi sento lligat emocionalment i satisfet d’exercir-hi com a professional”.

Som un equip majoritàriament jove, col·laboratiu, amb capacitat de treball, sacrifici i adaptació davant de les dificultats i amb interès per la docència"