Els nostres professionals Tornar a serveis

Dr. Òscar Mascaró

Medicina Interna

Metge adjunt

Metge internista amb expertesa en patologia respiratòria MPOC (Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica) i membre fundador del Grup de Recerca MPOC del Consorci Hospitalari de Vic. És promotor del Grup de residents per la bona pràctica clínica i professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, va cursar la seva formació sanitària especialitzada en Medicina Interna al Consorci Hospitalari de Vic. A partir del 2011, va incorporar-se com a internista adjunt al servei fins a l’actualitat.

L’any 2017 va doctorar-se a la UVic-UCC ("Estudi MPOC: Classificació fenotípica i comorbiditats d'una població comarcal").

Compta amb el Màster "Atención Integral de la Enfermedad Pulmonar Obstructiva Crónica" (Universidad Complutense de Madrid, 2019) i el Màster "GEAS-SEMI-Universitat de Barcelona en Enfermedades Autoinmunes Sistémicas" (2019-2021).

La meva visió del servei

  • "El millor del meu servei són els meus companys de treball”

"Treballar a l'HUV m'aporta la possibilitat de seguir creixent professionalment en el centre on em vaig formar, ara que ja soc R13..."