Els nostres professionals Tornar a serveis

Laura Redondo

Medicina Interna

Metgessa adjunta

La Dra. Laura Redondo és adjunta al servei de Medicina Interna del Consorci Hospitalari de Vic, una institució a la qual està vinculada des de fa temps quan ja va realitzar-hi la formació sanitària especialitzada. Actualment, dins l’àmbit de la Medicina Interna s’està subespecialitzant en les malalties sistèmiques i és referent de l'Hospital de dia mèdic de l'Hospital Universitari de Vic.

Compagina l’assistència amb la docència -és tutora dels residents (MIR) de l’especialitat- i amb la recerca -és investigadora principal de l’estudi RACECAT-.

Trajectòria

Llicenciada en Medicia General per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Dra. Laura Redondo va especialitzar-se com a internsita al Consorci Hospitalari de Vic.

Compta amb un Màster en Urgències Mèdiques i actualment està realitzant un Màster en Malalties Autoimmunitàries i el doctorat vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Ha desenvolupat la seva carrera professional a l'Hospital Universitari de Vic.

La meva visió del servei

  • "A l’HUV, l’hospital de referència d’Osona, l’internista hi té un paper cabdal”
  • “Al nostre hospital, els internistes tractem a tot tipus de pacients i podem potenciar tots els coneixements que vam adquirir durant la formació”
  • “El millor del meu servei és la bona relació que tenim amb tots els companys”

"Com a internistes, tractem tot tipus de patologies i tenim una visió global del pacient"