Els nostres professionals Tornar a serveis

Javier Díez de los Ríos

Medicina Interna

Metge adjunt

Adjunt del servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari de Vic (HUV) amb especial coneixement i interès en l'àmbit de les malalties infeccioses. És membre de Comitè de Mortalitat de l'Hospital Universitari de Vic.

Actualment, està realitzant el projecte de tesi doctoral a la Universitat Vic- Central de Catalunya.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina per la Universidad de Cádiz (2011), va realitzar la formació sanitària especialitzada en Medicina Interna al Consorci Hospitalari de Vic. Quan va finalitzar, al maig de 2017, va començar a treballar com adjunt al mateix servei. Dins de la seva formació, va realitzar una estada al servei de Malalties Infeccioses a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona).

És membre de la Societat Espanyola de Medicina Interna i de la Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica. D'altra banda, ha estat premiat pel Col·legi de Metges de Barcelona en tres ocasions i per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona per haver realitzat treballs sempre en l'àmbit de les malalties infeccioses.

La meva visió del servei

  • “Treballo al CHV perquè em permet veure patologia diversa d'elevada complexitat. Així mateix, el fet de ser un centre amb activitat docent -tant amb residents com amb estudiants- em permet estar en constant actualització i creixement personal i acadèmic”.
  • “Destacaria el gran companyerisme, la capacitat de treball, polivalència i sacrifici que hi ha dins de l'equip”.

"Treballo al CHV perquè em permet veure patologia diversa d'elevada complexitat i estar en constant actualització i creixement personal i acadèmic"