Els nostres professionals Tornar a serveis

Laura Fernández

Urgències

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta amb una llarga trajectòria en diferents serveis d'Urgències hospitalàries. Ha estat la cap del servei d'Urgències del Consorci Hospitalari de Vic des de l'octubre de 2017 fins al gener del 2021.

Trajectòria

Va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona i es va especialitzar en Medicina Familiar i Comunitària a l'Hospital General de Castellón (2000-2003). Disposa d'un Màster en Medicina Estètica i un Postgrau de Gestió Hospitalària.

Ha desenvolupat la seva activitat laboral als hospitals de Torrevieja i Vinalopó (Alacant) i a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona.

La meva visió del servei

  • "Tenim la preparació i les eines tecnològiques necessàries per oferir un servei que compleixi les expectatives dels pacients que arriben en una situació complicada a Urgències".
  • "Les dimensions de l'hospital fan que el tracte, tant amb els pacients com amb els companys, sigui més humà i menys impersonal".
  • "Donem confiança i seguretat al pacient, oferint-li un servei mèdic i humà per resoldre la seva situació crítica".
  • "Mirem que els professionals s'autogestionin a l'hora de prendre decisions respecte als pacients en coordinació amb els altres serveis".

Intentem potenciar les aptituds dels professionals perquè puguin donar el màxim d’ells mateixos i treballin còmodament