Els nostres professionals Tornar a serveis

Montserrat Ruiz

Pediatria

Metgessa adjunta

La pediatra Montserrat Ruiz aporta empenta i dinamisme al Servei de Pediatria del CHV i als centres d’Atenció Primària del Lluçanès. Subespecialitzada en Infectologia Pediàtrica, recentment compagina la funció assistencial amb la formació i docència d'ecografia pediàtrica clínica.

Trajectòria

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) i va realitzar la seva formació sanitària especialitzada en Pediatria i les seves àrees específiques a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell del 2014 al 2018. Abans d’arribar al CHV, va fer una estada a la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques i Immunodeficiències de l'Hospital Materno-Infantil Carlos Haya de Màlaga.

Ha complementat la seva formació reglada amb un Màster sobre Infectologia Pediàtrica i ha cursat diverses formacions relacionades sobre aquest àmbit. En l’àmbit formatiu i docent, participa en un projecte de formació continuada en Ecografia Pediàtrica Clínica amb l'Hospital d'Olot i ha estat la responsable de la coordinació i tutorització de l'últim curs d’aquesta temàtica celebrat a l’Hospital Universitari de Vic a finals de 2019.

En un futur, preveu realitzar el doctorat i participar activament en recerca i docència.

La meva visió del servei

  • "Per mi és molt important el dinamisme en la feina i el trobo tant en la part assistencial, veient tot l'espectre de pacients dins el rang d'edat, com a nivell acadèmic i de recerca, fet que em permet evolucionar i generar nous projectes.”
  • “El servei està format per persones d'una gran qualitat humana i professional, amb les quals es genera un bon ambient laboral, sempre des del prisma de la horitzontalitat i el treball en equip.”

"Valoro la possibilitat de créixer en la meva especialitat en un ambient proper i proactiu"