Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Neus Roca

Pediatria

Metgessa adjunta

Pediatra especialitzada en Nefrologia Pediàtrica, treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 2015 aportant a un equip polivalent el seu coneixement en l’atenció als infants.

Trajectòria

La Dra. Neus Roca va finalitzar els seus estudis universitaris a la Universitat de Barcelona i l’Hospital Clínic el 2010 i l’any següent va continuar la seva formació com a resident en Medicina Pediàtrica a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Va començar la seva especialització en Nefrologia Pediàtrica a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona abans d’arribar al Consorci Hospitalari de Vic.

L’any 2017 va iniciar el seu doctorat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, amb la tesi “Estudi dels patrons de proliferació limfocitària i nivells d'interleuquines circulants en malalts amb Síndrome Nefròtica idiopàtica en relació amb la resposta al tractament i al pronòstic”.

La meva visió del servei

  • “Al CHV pots fer seguiment dels nens des de que ingressen a Urgències fins que reben l’alta a la planta d'Hospitalització, mantenir el maneig del nadó a la sala de parts i aportar valor en l’atenció gràcies a la teva subespecialitat.”
  • “M’agrada el bon ambient que tenim i com ens complementem entre els companys tant en coneixements com en habilitats.”

"Treballo al CHV perquè és un hospital molt proper en què pots fer una pediatria polivalent"