Els nostres professionals Tornar a serveis

Maria Viñolas

Pediatria

Metgessa adjunta

La pediatra Maria Viñolas aporta al Servei de Pediatria del CHV una àmplia experiència professional i l’expertesa en diversos àmbits com el tractament de patologies digestives en infants.

A més de la seva funció assistencial, especialitzada en Gastroenterologia Infantil, Lactància Materna i Anquiloglòssia, és la referent docent de l’Hospital Universitari de Vic per als estudiants de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC que hi realitzen les pràctiques.

Trajectòria

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona i va realitzar un Màster en Medicina Tropical i Salut Pública a la UAB. La seva formació sanitària especialitzada en Pediatria la va fer a l’Hospital del Mar, on va estar fins l’any 2003, quan va entrar a formar part de l’equip del CHV. Des del 2006, també realitza part de la seva activitat assistencial com a pediatra del CAP de Sant Miquel de Balenyà i Seva.

Ha ampliat la seva formació amb una expertesa universitària en Altes Capacitats i és doctorada en Medicina per la UAB. En l’àmbit docent, va ser Cap d’Estudis del CHV des del 2011 i fins al 2017 i és professora del postgrau d’Altes Capacitats de la UB.

La meva visió del servei

  • "Al Servei de Pediatria del CHV no hi ha impediments per créixer en coneixements i posar en pràctica innovacions. La nostra feina és molt integral perquè atenem emergències, urgències, consulta especialitzada, hospitalització i consulta primària. Tot això per mi és essencial per aprofitar la formació completa que he rebut i em permet fer-ho a prop de casa.”
  • “El millor que tenim són els professionals que hi treballen (personal mèdic, infermeres, auxiliars, administratives, personal de neteja...). Tenim un cap de servei que creu en nosaltres i uns companys sempre disposats a compartir el seu coneixement.”

"Al Servei de Pediatria tenim un bon ambient que t'enganxa"