Els nostres professionals Tornar a serveis

Meritxell Torrabías

Pediatria

Cap de servei

Amb una llarga trajectòria al centre i amb un perfil eminentment assistencial, la Dra. Meritxell Torrabías és la cap del Servei de Pediatria i Cirurgia Pediàtrica del Consorci Hospitalari de Vic des de principis del 2019. Participa en tots els dispositius del servei, on ofereix la seva expertesa en la subespecialitat d’Endocrinologia Pediàtrica.

Trajectòria

La Dra. Torrabías és llicenciada en Medicina i Cirurgia i màster en Endocrinologia Pediàtrica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va cursar la seva especialitat en Pediatria a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i l’any 2005 es va incorporar com a pediatra a l’Hospital Universitari de Vic.

A més de la seva experiència assistencial, també ha participat en recerca i activitat docent amb la publicació de diversos articles científics o la col·laboració en alguns cursos i congressos.

La meva visió del servei

  • "La varietat d’edats del nostre equip i la seva motivació en àmbits de recerca i innovació facilita la formació contínua en múltiples subespecialitats i això repercuteix en un millor abordatge de les necessitats de cada pacient.”
  • “Per les característiques del model territorial, el CHV ens permet oferir una continuïtat assistencial des de tots els àmbits d’actuació, des d’atenció primària fins a casos que requereixen ingrés. La relació estreta amb altres centres ajuda en la gestió dels casos més complexos o el seu trasllat si la patologia ho requereix.”

"Al nostre servei oferim al pacient continuïtat assistèncial amb pediatres i infermeres de gran nivell professional i humà"