Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Íngrid Vilaró

Medicina Interna

Metgessa adjunta

Metgessa internista amb un ampli coneixement en l’àmbit de les Malalties Infeccioses. Al CHV, està al capdavant de la consulta sobre VIH i és tutora dels residents de Medicina Interna.

Trajectòria

Després de finalitzar els estudis universitaris en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital del Mar), la Dra. Íngrid Vilaró va especialitzar-se en Medicina Interna via MIR al Consorci Hospitalari de Vic. En acabar la formació sanitària especialitzada, va quedar-se a treballar al CHV fent guàrdies d’internista i com a staff del Servei d'Urgències.

Uns anys després, la Dra. Vilaró va incorporar-se a l’Hospital Santa Caterina de Salt on ja es va encarar cap a la subespecialitat de Malalties Infeccioses i on va participar en l’establiment de la primera unitat de detecció de càncer anal -en relació amb el virus del papiloma humà- de la província de Girona.

A finals de 2018 va tornar com adjunta al servei de Medicina Interna del Consorci Hospitalari de Vic on forma part del Grup d’Infeccions i és la doctora referent en aquest àmbit. Compta amb una àmplia formació sobre la Sida i amb un Màster de Control de la Infecció Intrahospitalària.

La meva visió del servei

  • "Som un servei en què tots fem de tot, malgrat haver-hi professionals més especialitzats en determinats àmbits amb qui ens podem recolzar”.

Podem oferir una atenció completa en Medicina Interna i aprofundir en tots els aspectes del pacient