Els nostres professionals Tornar a serveis

Rubén López

Medicina Interna

Cap de servei

Amb una sòlida formació clínica i una llarga trajectòria assistencial com a internista, el Dr. Rubén López és el cap del Servei de Medicina Interna al Consorci Hospitalari de Vic des del juliol de 2020.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, va cursar la seva especialització com a internista a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Des del 2007 fins al 2020, va ser metge adjunt de Medicina Interna a Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Hospital de Palamós). Amb una sòlida formació clínica, el Dr. López Martínez atresora també una llarga i contrastada experiència docent, coneixements en recerca i una gran preparació en gestió: ha estat tutor de residents durant quasi una dècada i és màster en Malaltia Cardiovascular; en Infecció per VIH; en Metodologia de la Investigació Clínica; en Gestió d'Unitats Clíniques, i en Gestió de Serveis d'Atenció Primària, Social i Hospitalària.

La meva visió del servei

  • “Treballem per oferir una atenció integral dins l’àmbit hospitalari i extrahospitalari a la població de la nostra àrea d'influència”.
  • “Seguim construint un gran equip de professionals competents adaptats les necessitats del segle XXI”.

El servei està format per un equip de professionals competents implicats en el bon funcionament de l'hospital