Els nostres professionals Tornar a serveis

Laura Perelló

Anestèsia

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta al servei des del setembre de 2020. És la coordinadora mèdica de l’Àrea Quirúrgica del Consorci Hospitalari de Vic. Excerceix també la docència de residents de segon any a la Societat Catalana d'Anestesiologia.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Barcelona, va especialitzar-se en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l'Hospital Clínic (2007-2011), on va obtenir el premi final de residència Emili Letang. Actualment, està cursant un màster en Cirurgia Major Ambulatòria.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents centres, sobretot a l'Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi i a l'Hospital d'Igualada.

És integrant de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD) i de la Societat Española de Anestesiología, Reanimación i Tratamiento del Dolor (SEDAR). Compta amb publicacions científiques en revistes d'impacte.

La meva visió del servei

  • "El CHV m’ha donat l’oportunitat de desenvolupar un altre aspecte de la meva professió, més centrada en la gestió, sense deixar de banda l'atenció al pacient i la millora contínua en la seva seguretat”.
  • “El millor del meu servei és que som un equip amb molta expertesa i noves incorporacions, molt dinàmic i capaç d'adaptar-se a situacions tan adverses com ha estat la COVID-19, donant assistència a pacients crítics sense descuidar tot el periopertori dels pacients quirúrgics”.

Hem estat capaços d'adaptar-nos a situacions adverses, assistint malalts crítics sense descuidar el periopertori dels pacients quirúrgics