Els nostres professionals Tornar a serveis

Mercè Jiménez

Anestèsia

Metgessa adjunta

Anestesiòloga consultora especialitzada en Anestèsia Locoregional, tractament del dolor i en tècniques regeneratives i intervencionistes de radiofreqüència. És coordinadora de la Unitat Terapèutica del Dolor del CHV i participa en el Protocol Institucional del Tractament del Dolor.

És coordinadora del grup de treball "Atenció del Dolor d’Osona" conjunt amb l'Atenció Primària i forma part de la comissió de treball del SISO per a la Guia Fàrmaco-Terapèutica del Dolor. 

Trajectòria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB, va especialitzar-se com anestesiòloga a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Compta amb un Màster en ‘Fisiopatologia i tractament del dolor’ (UAB- Càtedra del Dolor) i amb acreditació especialitzada en tècniques intervencionistes de Radiofreqüència de la SED i en tècniques regeneratives - PRGF (Instituto de Biotecnologia Humana -BTi). 

Disposa d’una àmplia experiència docent com responsable de rotacions dels MIR i participa en programes de formació universitària i en el postgrau d'Infermeria en Anestèsia. 

Interessada en la recerca científica, ha participat en diferents investigacions, entre elles, algunes relacionades amb les beques FIS: "Pre-emptive analgèsia" (1993); "Duloxetina versus Amitriptilina en el tractament del dolor neuropàtic" (2009). Així mateix, ha format part de diferents projectes de millora d’I+D com "Perfusió d'Anestèsia Local en la ferida quirúrgica amb bomba elastomèrica per cirurgia ambulatòria i de curta estada" (2012); "Introducció de tècniques de radiofreqüència en el tractament del dolor – CHV" (2010); "Atenció al dolor d'Osona" (2017); i creació de la Unitat Funcional Terapèutica del Dolor - CHV (2020). 

És membre de les societats SCARTD, SEDAR, SED i participa en el Grup de Treball Nacional del Dolor Neuropàtic de la SED. És membre fundacional de la SEMDOR (Societat Española Multidisciplinar del Dolor. 

La meva visió del servei

  • "És una institució de segon nivell, referent a Osona, amb un ambient familiar de col·laboració entre diferents professionals i de relació directa amb el pacient”.
  • “El CHV està en actual creixement -tant a nivell de prestació de serveis com formatiu i docent- i alhora permet desenvolupar capacitats individuals i realitzar activitat mutual/privada extra”.
  • “El que més m’agrada del servei és: treballar sota l'ànim engrescador i integrador de la comandament d'Anestesiologia; la potenciació d'un renovat i gran servei en totes les àrees de l'especialitat; la formció i la docència; i la barreja enriquidora de professionals sèniors amb noves adquisicions”.
  • “Som un servei amb orgull de ser anestesiòlegs”.

El CHV està en creixement i permet desenvolupar les capacitats individuals de cada professional