Els nostres professionals Tornar a serveis

Teresa Planella

Anestèsia

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta al Servei d’Anestesiologia des de 1990. És la referent de la docència al servei i responsable de la formació en Reanimació Cardiopulmonar dels Metges Interns Residents (MIR) del CHV des de l'any 1995. Forma part del Comitè hospitalari de transfusions i del Grup d'aturada cardíaca del Consorci Hospitalari de Vic.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va especialitzar-se com anestesiòloga a l’Hospital Clínic de Barcelona. Quan va finalitzar, el 1990, va incorporar-se com a metgessa adjunt al servei d'Anestesiologia del CHV.

Combina l’activitat assistencial amb la docència. És professora del Màster d'Infermeria en Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor al Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Col·labora amb la Fundació FORES en la realització de cursos de Suport Vital Bàsic i Avançat per al CHV i per altres centres.

És membre del Consell Català de Ressuscitació (CCR) i n’és la Delegada Territorial a Osona.

Està acreditada pel CCR i European Ressuscitation Council (ERC) com a directora i instructora en cursos de reanimació cardiopulmonar.

La meva visió del servei

  • "La diversitat d'àrees assistencials de què disposa el nostre servei (quiròfan, intervencionisme, reanimació, dolor, formació, etc.) permet la relació amb molts altres serveis i companys”
  • “En l’àmbit personal, m’agrada la bona relació amb els meus companys i el treball en equip que fa que estigui feliç de treballar plegats”.
  • “Vaig arribar a l’Hospital Universitari de Vic amb la il·lusió de desenvolupar-me en la meva especialitat i en aquests 30 anys el Consorci m'ha donat l'oportunitat de créixer plegats. Després d'aquests anys, segueixo amb les mateixes perspectives de creixement professional”.

En aquests 30 anys, el CHV m'ha donat l'oportunitat de créixer plegats i continuo amb les mateixes perspectives de creixement professional