Els nostres professionals Tornar a serveis

Sònia Moros

Ginecologia i Obstetrícia

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 2003. Està subespecialitzada en Ginecologia oncològica i Cirurgia endoscòpica, tant laparoscòpica com histeroscòpica, una expertesa que comparteix a través de la docència en cursos -per a universitaris i residents- acreditats per la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia i la European Society for Gynaecological Endoscopy.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (H. Germans Trias i Pujol), va realitzar la formació sanitària especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia via MIR a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Compta amb un Màster en Endoscòpia Ginecològica acreditat per la UAB i un altre Màster en Ginecologia Oncològica per la Universidad CEU Cardenal Herrera.

En l’àmbit de la docència, ha participat com a docent en diferents edicions dels Workshops pràctics de Histeroscòpia diagnòstica i quirúrgica acreditats per la Universitat Autònoma de Barcelona i també com a docent en els cursos de Cirurgia endoscòpia per a residents de Ginecologia acreditats per la Secció d’Endoscòpia de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia ( S.E.G.O.) y la European Society for Gynaecological Endoscopy (E.S.G.E).

La meva visió del servei

  • “El CHV m’ha donat l’oportunitat de continuar formant-me i d’aprendre dels especialistes sènior del meu servei”.
  • “Com a centre de referència, el CHV assumeix patologia atractiva des del punt de vista professional amb un ambient que et permet tenir una relació estreta amb professionals d’altres serveis, fet que facilita el treball multidisciplinar”.
  • "El millor del servei són els residents, el motor per a la nostra formació continuada”.
  • “Valoro la qualitat humana dels adjunts del servei i el fet que ens complementem en les diferents subespecialitats”.
  • “Tenim la possibilitat d’establir connexió amb altres centres de la Xarxa C-17 -especialment amb l’Hospital Clínic de Barcelona-, un treball col·laboratiu que permet millorar la qualitat assistencial de les nostres pacients”.

Com a centre de referència, el CHV assumeix patologia atractiva des del punt de vista professional