Els nostres professionals Tornar a serveis

Núria Llopart

Rehabilitació

Metgessa adjunta

Valoració de la discapacitat i de la Dependència

Coordinadora del Servei

Metgessa adjunta del Servei de Rehabilitació, s’encarrega de la coordinació del Servei de Valoració de la Dependència i del Servei de Valoració de la Discapacitat dels territoris d'Osona, el Bages i el Berguedà. És membre de la Unitat de Sòl Pèlvic del Consorci Hospitalari de Vic i forma part de la Junta de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació (SCMFiR).

Trajectòria

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, va cursar la seva especialització en Medicina Física i Rehabilitació a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El 2016, va finalitzar el Doctorat en Biomedicina a la Universitat Rovira i Virgili de Reus.

Des del 2009, ha excercit com a metgessa rehabilitadora en l’àmbit ambulatori i domiciliari. Està especialitzada en el tractament i seguiment de patologies neurològiques, de l’aparell locomotor i del sòl pèlvic, així com també en el limfedema i la patologia respiratòria. Ha realitzat activitat intervencionista i disposa de coneixements per a la prescripció de productes d'ortopèdia i teràpies amb ones de xoc.

La meva visió del servei

  • “Del meu servei valoro el bon ambient de treball; les ganes d’innovació de l’equip humà i la capacitat i motivació per poder créixer com a especialitat”.
  • "Formar part de l’equip del Consorci Hospitalari de Vic em permet treballar a prop de casa”.

M'agrada l'actitud proactiva de l'equip per emprendre nous projectes