Els nostres professionals Tornar a serveis

Pep Ortiz

Rehabilitació

Cap d'Unitat de Rehabilitació Hospitalària i Ambulatòria

Fisioterapeuta amb la responsabilitat de cap de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària i Ambulatòria del Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 2009. És professor agregat de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Grau en Fisioteràpia) des del curs 2008-2009 fins a l'actualitat.

Trajectòria

Pep Ortiz està vinculat al Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 1988, quan va començar treballant a la institució com a portalliteres. L’any 1989 es va incorporar al Servei de Rehabilitació com a auxiliar fins que el 2003 es va diplomar en Fisioteràpia per la UVic-UCC i va començar a exercir com a fisioterapeuta. El 2009 va esdevenir cap d'Unitat d'Infermeria de la Rehabilitació Hospitalària i Ambulatòria, una responsabiliat que manté avui en dia.

La meva visió del servei

  • "Em considero ADN CHV, porto des dels 16 anys treballant a la institució i desenvolupant diferents tasques -totes elles apassionants-”.
  • “Som un equip de professionals amb un bon equilibri generacional i amb una visió molt humana de les persones usuàries”.
  • “Oferim& una bona acollida tant als professionals nouvinguts com als estudiants de la UVic".
  • “En ser Hospital Universitari, tenim molt en compte la formació dels estudiants i els tractem com a futurs professionals del servei".
  • “Anem cap a una especialització en les diferents àrees (hospitalització, fisioteràpia cardíaca i respiratòria, neurorehabilitació, sòl pèlvic, columna, ATM, limfedema, disfàgia, etc.)".
  • “Vetllem per mantenir un bon ambient de treball en l'equip dels professionals”.

Estic compromès al 100%, el CHV és la meva escola de vida