Els nostres professionals Tornar a serveis

M. Carme Merced

Ginecologia i Obstetrícia

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, especialitzada en les pacients amb un alt risc de complexitat, que són tractades des de la consulta l’Alt Risc Obstètric. Actualment, està cursant el Doctorat a la UAB sobre la prevenció de la prematuritat i el part preterme.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005), va especialitzar-se en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Un cop finalitzada la formació sanitària especialitzada, va formar part de l'Institut de Recerca de Vall Hebron (VHIR) essent investigadora col·laboradora de diversos projectes en prevenció de la prematuritat els quals han estat publicats en revistes d'alt factor d'impacte. En aquell període va subespecialitzar-se en la patologia obstètrica.

L’any 2014, va incorporar-se com a metgessa adjunta a l'Hospital Universitari de Vic on treballa a la consulta d’Alt Risc Obtètric realitzant ecografies morfològiques i el seguiment i l’atenció a l’embaràs, al part i al postpart de les gestants d’alta complexitat.

Actualment, des del 2018, està cursant el Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona amb la línia d'investigació: "Prevenció del part preterme. Pessari com intervenció per la reducció del part preterme."

La meva visió del servei

  • "Tot i ser un hospital comarcal, la consulta d'Alt Risc Obstètric tracta un elevat percentatge de gestants amb un alt nivell de complexitat”.
  • “És un hospital amb perspectives de creixement professional, a la vegada que et permet conciliació familiar”.
  • “El millor del servei és la relació entre els professionals i la gran capacitat de col·laboració entre nosaltres”.

Tractem un nombre elevat de gestants amb un alt nivell de complexitat