Els nostres professionals Tornar a serveis

Núria Estopiñà

Ginecologia i Obstetrícia

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, treballa al Consorci Hospitalari de Vic des del 1998. Està subespecialitzada en Ecografia obstètrica i ginecològica i treballa a la consulta d'Alt Risc Obstètric. La histeroscòpia diagnòstica i quirúrgica és el seu altre camp de treball, participant com a directora i docent en cursos de formació subespecialitzada en aquesta àrea.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina, va especialitzar-se en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital General de Granollers. Quan va finalitzar la residència, el 1998, va incorporar-se a treballar al Consorci Hospitalari de Vic. Quan el CHV va rebre l’acreditació per impartir formació sanitària especialitzada en Ginecologia, de seguida va implicar-se també en la docència, essent la primera tutora dels residents de l’especialitat.

Participa com a directora i com a docent en cursos de formació en la seva àrea de subespecialització: Ecografia obstètrica i ginecològica i Histeroscòpia diagnòstica i quirúrgica.

La meva visió del servei

  • "L’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia ha estat en contínua evolució al llarg dels últims anys i requereix d’una formació constant per poder donar sempre una assistència d'alta qualitat. Al mateix temps aquest canvi s'ha donat en la societat, amb pacients cada cop més participatives i amb un grau més alt d'implicació en el seu procés mèdic. Això té especial rellevància en el part, on la dona i la seva parella es converteixen en les protagonistes del seu embaràs, abandonant aquella idea del metge com a director del procés. I és aquesta unió entre societat i professionals el camí que creiem que ens farà avançar cap a un model sanitari de més qualitat”.

El rol més participatiu de les pacients ens fa avançar cap a un model sanitari de més qualitat