Els nostres professionals Tornar a serveis

Walter Nicolas Trusso

Ginecologia i Obstetrícia

Metge adjunt

Metge adjunt del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, especialitzat en Senologia i en Cirurgia Endoscòpia Ginecològica i Pèlvica. Forma part de l’equip multidisciplinar de la Unitat de Patologia Mamària (UPA Mama) conjuntament amb Cirugia General y Cirugia Plàstica per a l’abordatge clínic-quirúrgic de les pacients amb patologia mamària.

Trajectòria

El Dr. Trusso va realitzar la formació sanitària especialitzada al Consorci Hospitalari de Vic entre els anys 2012 i 2016. Posetriorment, va realitzar el Màster en Cirurgia Endoscòpia Ginecològica i Pèlvica i, poc després, el Màster en Senologia.

El 2017, es va incorporar a l’equip de Ginecologia i Obsterícia del CHV com a metge adjunt.

Forma part de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia (SEGO), des del 2012, i també és membre de la Asociación Española de Cirujanos de la Mama (AECIMA), des del 2017.

La meva visió del servei

  • "El CHV m’ha format com a metge especialista i em permet seguir exercint en les àrees en les quals m’he subespecialitzat. En ser Hospital Universitari, estem en formació contínua amb residents i estudiants universitaris”.
  • “Treballar en un hospital comarcal és un desafiament, però compto amb el recolzament incondicional del treball en equip de totes les especialitats, que aprecio i considero fonamental per al desenvolupament personal i professional”.
  • “El que més valoro del meu servei és l’alt nivell de compromís professional, el treball en equip i la docència”.

El CHV em permet treballar com a metge ginecòleg sense perdre la visió holística de les pacients