Els nostres professionals Tornar a serveis

Joan Serra

Pneumologia

Cap de Servei

Des que l’any 1985 es es va incorporar com a primer pneumòleg d’Osona, fins a l’actualitat, el Dr. Joan Serra ha ajudat a fer créixer un Servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria capaç d’atendre la gran majoria de patologies respiratòries dels pacients de la comarca. Compagina les seves tasques assistencials i el lideratge del Servei amb el càrrec de secretari de l’àrea d’Asma de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR).

Trajectòria

El Dr. Serra és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar la seva especialitat en Pneumologia a l’Hospital Clínic de Barcelona. És Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona des de gener de 1994, amb la tesi doctoral ‘Rinitis y Asma. Semejanzas y diferencias’.

Des de fa mes de 35 anys, és soci de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP), la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC), la Societat Espanyola de Pneumologia (SEPAR) i l’European Respiratory Society (ERS). Al llarg de la seva trajectòria ha participat en diversos càrrecs de les juntes directives de la SOCAP i la SEPAR, societat aquesta darrera de la qual, a més de ser el secretari de l’àrea d’Asma, és director de la seva revista, SeparVISION.

La meva visió del servei

  • "La varietat d’edats del nostre equip i la seva motivació en àmbits de recerca i innovació facilita la formació contínua en múltiples subespecialitats i això repercuteix en un millor abordatge de les necessitats de cada pacient.”
  • “Al nostre servei disposem d’una bona infraestructura amb equipament i personal per garantir l’assistència i participar en docència i recerca. A més, tenim nous projectes per continuar creixent en les tres branques, el que ens permetria ampliar amb mes infraestructura i personal.”

"Comptem amb un Servei ben dimensionat per garantir l'objectiu essencial de l'assistència sense deixar de banda la docència i la recerca"