Els nostres professionals Tornar a serveis

Núria Roger

Pneumologia

Metgessa adjunta

La Dra. Núria Roger realitza la seva activitat assistencial a les Consultes Externes del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria, part d’aquesta en la consulta de Patologia de la son. És directora de Transferència de Coneixement del Consorci Hospitalari de Vic, a més de coordinadora de la Unitat Docent Territorial de Vic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya des de 2017 i professora agregada de l’especialitat de Pneumologia a la mateixa universitat des del 2020.

Trajectòria

La Dr. Roger és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i va finalitzar la seva especialització en Pneumologia l’any 1993 a l’Hospital Clínic de Barcelona, on va romandre un any més com a becària per desenvolupar el projecte de recerca de la seva tesi doctoral, llegida l’any 1998 a la Universitat de Barcelona.

Des de la seva incorporació al CHV, ha participat en diversos àmbits com a pneumòloga, tant a Hospitalització com en tasques de funcionalisme i Consultes Externes. Compagina des de l’any 2000 l’activitat assistencial amb la Direcció de Transferència de Coneixement de la institució, que integra els àmbits de Docència, Recerca i Innovació. Disposa d’una trajectòria notòria en l’àmbit de la docència, a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona (2011-2018) i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

La meva visió del servei

  • ”Valoro l’impacte que té la feina que es fa al CHV en l’àmbit territorial, un fet que un hospital d’alta especialització pot quedar amagat.”
  • “El millor del nostre servei és el bon ambient, l’impuls per fer noves activitats i les ganes de créixer.”

"La nostra exigència en l'actualització constant de coneixements reverteix directament en la població"