Els nostres professionals Tornar a serveis

Gemma Basagaña

Farmàcia

Farmacèutica oncològica

Forma part del Consorci Hospitalari de Vic des del juliol de 2004 exercint diversos rols:Treballa com a farmacèutica oncològica adjunta per la Unitat d'Onco-Hermatologia de l'HUV i de l'Hospital de Campdevànol. És responsable de l'atenció farmacèutica a pacients ingressats en el Servei d'Urologia i dels Assajos Clínics que es fan a l'hospital. És la responsable de la Unitat de Farmàcia de l'HUV i forma part de diferents comissions internes de l'hospital.

Trajectòria

Després de llicenciar-se en Farmàcia, va fer la residència a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Posteriorment, el juliol del 2004, es va incorporar com a farmacèutica adjunta al Consorci Hospitalari de Vic.

Ha estat professora associada en Farmacologia Oncològica en el Grau d'Infermeria de la Universitat de Vic. Ha estat docent en diferents sessions formatives en l'HUV i ha col·laborat en la promoció de la salut junt amb l'Associació d'Osona contra el càncer.

Ha realitzat diferents ponències i publicacions en diferents àmbits de Farmàcia Hospitalària i ha participat en diversos projectes d'innovació.

La meva visió del servei

  • “El millor de treballar al Consorci Hospitalari de Vic és l’equip humà que el forma, la voluntat constant de millorar i la gran capacitat de ser resolutius”.

Em vaig incorporar al Consorci Hospitalari de Vic per l'esperit innovador, motivador i el treball en equip que el conformen