Els nostres professionals Tornar a serveis

Dr. Víctor Farré

Laboratori

Cap de Servei

Metge especialista en Anàlisis Clíniques i Bioquímica des de 1991, el Dr. Víctor Farré ha treballat principalment en malalties sistèmiques immunològiques i en el camp de l’Hematologia. És cap del Servei del Laboratori del CHV des del 2015. És membre de la "Comisión de Bioquímica de la Enfermedades Inmunológicas" de la Sociedad Española de Medicina del Laboratorio. 

Trajectòria

Llicenciat en Medicina, va cursar la seva especialització en Anàlisis Cliniques i Bioquímica. Compta amb un Màster en Bioquímica Clínica i Patologia Molecular i un Postgrau en Gestió Hospitalària.

El Dr. Farré va iniciar la seva trajectòria professional a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona l'any 1987 i posteriorment va treballar a l’Hospital de Granollers. L’any 1992 es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic.

La meva visió del servei

  • "Treballar al Laboratori del CHV em proporciona reptes com l'adaptació constant a noves situacions o la implantació de noves tecnologies”.  
  • “Treballar al CHV em dona l'oportunitat de conèixer les diferents àrees de la meva especialitat més enllà de les meves àrees d'interès.
  • “Valoro el bon ambient i el treball en equip”.
  • “El millor del meu servei és la professionalitat de tot l’equip de Laboratori”.

L'adaptació constant i la implantació de noves tecnologies són alguns dels reptes de treballar al Laboratori