Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Anna Vilamala

Laboratori

Biòloga especialista en Microbiologia

Biòloga especialista en Microbiologia i Parasitologia Clínica amb més de tres dècades d’experiència. Ha combinat la seva vessant assitencial amb la docència, exercint de professora en Microbiologia i Genètica a diferents universitats. És membre del Grup de Microbiòlegs d'Hospitals Comarcals de Catalunya i Balears, grup adscrit a la Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica del qual va formar part de la junta els anys 1997 i 1998.

Trajectòria

Va llicenciar-se en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb una tesina sobre la ‘Detección de antigeno neumocócico en el diagnóstico de la neumonía hospitalaria’. A la mateixa universitat, va realitzar un mestratge en Microbiologia clínica. L’especialització en Microbiologia i Parasitologia Clínica la va realitzar al Servei de Microbiologia de l’Hospital de Sant Pau.

Abans d’incorporar-se al Consorci Hospitalari de Vic com a facultativa l’any 2010, la Dra. Anna Vilamala va desenvolupar la seva activitat professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona com adjunta en formació i responsable de les tècniques ràpides pel diagnòstic microbiològic. Va ser responsable del laboratori de Microbiologia a l’Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i coordinadora de Microbiologia al Consorci de Laboratoris Intercomarcal de l’Anoia, el Penedès i el Garraf. També va treballar a l’Hospital de Granollers.

En l'ambit docent, ha exercit com a professora al departament de Microbiologia i Genètica de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha estat docent en la formació de pràctiques tutelades a la UAB i a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

La meva visió del servei

  • "M'agrada treballar a l’hospital de referència de la comarca d'Osona, en concret, al servei de Laboratori on hi he trobat un bon ambient i un gran equip humà”.
  • “Després de 36 anys de professió dedicats a la Microbiologia conservo el mateix esperit de lluita i superació que el primer dia que vaig començar i crec que és gràcies al equip humà que hi ha al Servei”.

Després de 36 anys de professió conservo el mateix esperit de lluita i superació que el primer dia i és gràcies a l'equip