Els nostres professionals Tornar a serveis

M. Assumpta Colmenero

Laboratori

Cap d'Unitat d'Infermeria

És la cap d’Unitat d’Infermeria del Laboratori del Consorci Hospitalari de Vic des de 1993. Exerceix com a coordinadora del personal i de les extraccions al Servei, així com també és la persona d’enllaç amb altres departaments i amb altres institucions (centres d’Atenció Primària). Gestiona les agendes que depenen del servei (proves funcionals d’endocrí, tests d’intolèrància i PCR, etc. S’ocupa també de coordinar els assajos clínics en els quals participa el CHV: control, emmagatzematge i enviament de les mostres.

Trajectòria

Va diplomar-se en Infermeria l’any 1987 i, des d’aleshores, que treballa al Laboratori clínic del Consorci Hospitalari de Vic (primer, com a infermera; i des del 1993 com a cap d’Unitat d’Infermeria).

Ha ampliat la seva formació amb un Postgrau de mètodes i tècniques de Laboratori, ha participat en diferents cursos sobre extraccions de sang i gestió de persones i lideratge.

En l'ambit docent, s'encarrega de coordinar les pràctiques dels estudiants de Tècnic de Laboratori al seu pas pel Consorci.

La meva visió del servei

  • “El millor del meu servei és l'equip humà, sens dubte, i en segon lloc crec que el laboratori és una peça clau en tot l'engranatge de l’hospital per ajudar al diagnòstic, a la terapèutica i al tractament dels pacients”.
  • “Quan vaig acabar els estudis, vaig començar fent suplències a diferents serveis de l’hospital i, finalment, al Laboratori on ja em vaig quedar. El meu compromís des de llavors ha estat ferm. Primer, perquè sempre ha estat un servei que m'ha agradat molt i, segon, perquè m’ha permès créixer i madurar tant a nivell personal com professional”.

El laboratori és una peça clau en tot l’engranatge de l'hospital per ajudar al diagnòstic i al tractament dels pacients