Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Marian Navarro

Laboratori

Metgessa especialista en Microbiologia

Metgessa adjunta especialista en Microbiologia que treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 2000. Compta amb més de tres dècades d’experiència com a microbiòloga i compagina l’assistència amb la investigació en l’àmbit dels gèrmens multiresistents com el MARSA (Staphylococcus aureus resistent a meticil·lina).

Trajectòria

Va llicenciar-se en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Navarra i va especialitzar-se via MIR en Microbiologia i Parasitologia a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Compta amb un màster de Microbiologia mèdica (UAB).

Ha treballat com a metgessa adjunta microbiòloga a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona i també a l’Hospital El Pilar i a la Clínica Delfos de Barcelona.

Combina l’activitat assistencial amb la investigadora, formant part d’un grup de treball d’investigació sobre gèrmens multiresistents com el Marsa (Estudio de prevalencia de la colonización por S.aureus resistente a meticilina en una población humana y en una porcina) i altres.

La meva visió del servei

  • "Valoro molt el poder treballar en un hospital on el contacte amb els clínics es molt directe i molt mes fàcil que en grans hospitals”.
  • “El millor del meu servei és sense dubte l’equip humà de tot el Laboratori i, en particular, totes les persones de Microbiologia que desprès de 20 anys ja som com una família on es treballa en equip i amb bon ambient”.

El contacte amb els clínics és molt directe i molt més fàcil que en grans hospitals