Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Judit Serra

Laboratori

Farmacèutica especialista en Microbiologia

Farmacèutica especialista en Microbiologia clínica i Doctora en Microbiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en infeccions genitourinàries, les infeccions de transmissió sexual i l'epidemiologia molecular i les resistències antimicrobianes vinculades a aquest tipus d'infecció.

Actualment compagina la seva tasca assistencial amb la docència i la recerca, ha publicat més de 30 articles científics en revistes indexades. És la investigadora principal i coordinadora d'un estudi multicèntric finançat per l'Instituto de Salud Carlos III"Coordinated study on Chlamydia trachomatis and Neisseria gonorrhoeae infection in Spain: antibiotic susceptibility and population dynamics".

És la presidenta del Grupo de Estudio de Infecciones de Transmisión Sexual de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica.

Trajectòria

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (2003-2008), va especialitzar-se en Microbiologia y parasitologia clínica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2010-2014).

Va realitzar un Màster en Microbiologia aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona, entre el 2010 i el 2011.

I va obtenir el Doctorat en Microbiologia per la UAB entre els anys 2013-2016.

La meva visió del servei

  • "Treballar al CHV és un nou repte per desenvolupar la meva carrera professional, per implantar noves tecnologies i establir sinèrgies amb altres serveis i altres centres”.
  • “El millor del servei és l'equip humà, les seves ganes d'evolucionar, d’aprendre i d’adaptar-se a les noves situacions i als reptes que es plantegen dia a dia”.

Treballar al CHV és un nou repte per la meva carrera, per implantar noves tecnologies i establir sinèrgies amb altres serveis i centres