Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. M. Àngels Casas

Laboratori

Farmacèutica especialista en Anàlisis Clíniques

És farmacèutica especialista en Analisis Clíniques adjunta al Servei de Laboratori Clínic del CHV que ha desenvolupat la seva tasca principalment en la secció de Bioquímica.

Trajectòria

Llicenciada en Farmàcia, va realitzar la seva formació a l'Hospital de la Santa Creu de Vic i posteriorment al que aleshores era l’Hospital General de Vic, primer com a col.laboradora i posteriorment va seguir la formació pròpia de l'especialitat d'Anàlisis Clíniques. Va completar la formació amb assistències al servei de Bioquímica Clínica del l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (1988-1990) i a l'Institut de Bioquímica Clínica de Barcelona (1999).

La meva visió del servei

  • "La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada al Consorci Hospitalari de Vic. La meva història arranca de forma paral.lela a la del Consorci i a l'evolució que ha experimentat el Servei de Laboratori Clínic”
  • “El Consorci es una institució a la qual em sento lligada emocionalment i estic orgullosa de pertànyer-hi i d'exercir-hi professionalment”.
  • “Treballar al CHV em proporciona estabilitat laboral”.
  • “El servei està format per persones de gran nivell professional i amb molts anys d'experiència, entre les quals hi ha un bon ambient de treball”.
  • “Formem un equip amb capacitat d'adaptació a les dificultats. El servei ha passat per diverses etapes i sempre s'ha lluitat per superar-les amb la col.laboració de tot l'equip (facultatius, ATS, tècnics, administratius...), per seguir millorant i mantenir-nos al dia”.

Som un equip amb capacitat d'adaptació i de superació de les dificultats