Els nostres professionals Tornar a serveis

Marta Colomer

Nefrologia

Cap d’Unitat de Cures

Amb més de tres dècades formant part de l’equip del Consorci Hospitalari de Vic, Marta Colomer aporta la seva experiència infermera en el càrrec de Cap d’Unitat de Cures de Nefrologia, que ocupa des de l’any 2012.

Trajectòria

Diplomada en infermeria per l'Escola Universitària d'Infermeria de Vic. des de l'any 1986 he treballat en l'àmbit de la Nefrologia al CHV, primer com a infermera assistencial i després com a responsable d'Infermeria.

Disposa d’un postgrau en Gestió de Cures, cursat l’any 2002 a la Universitat de Vic. En els últims anys, ha completat la seva formació amb el màster en Envelliment Actiu i Satisfactori: Bases per a la prevenció i Atenció Integrada, l'any 2013, també a la UVic-UCC, i amb el postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organismes de salut, el 2017 per la Universitat de Manresa (UManresa).

Ha participat en congressos nacionals i internacionals i ha estat coautora de diferents publicacions a revistes científiques, ai més de participar en la formació de nous professionals com a col·laboradora docent a l'UVIC. També ha participat en l'organització de jornades de l’Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica.

La meva visió del servei

  • “El millor del meu servei és l'expertesa dels professionals i la incentivació de la formació i la recerca com a part fonamental per a la millora de la qualitat assistencial.”
  • “Al servei, les infermeres som actives en l’àmbit de la recerca en temes com l’acompanyament al pacient i l'enfocament integral de les cures en tot el procés de la malaltia i en el tractament substitutiu renal, i ho fem amb gran implicació i compromís”.

Treballar al CHV em permet créixer professionalment i formar part d’un equip multidisciplinari i compromès amb el treball de qualitat i la millora contínua de la pràctica diària