Els nostres professionals Tornar a serveis

Meritxell Rubio

Farmàcia

Tècnica especialista sanitària

Des de l’any 2003, és tècnica especialista sanitària del Servei de Farmàcia del CHV. S’encarrega del sistema de magatzem i dispensació robotitzada de medicació del Servei de Farmàcia, així com de la unidosis. A més, dóna suport tècnic a la Sala Blanca en la preparació de citostàtics, de fórmules magistrals, de nutricions parenterals, de mescles endovenoses estèrils i de reenvasat de medicaments orals en unidosis. També és la responsable dels medicaments estupefaents i la referent del control d'adquisició de les vacunes a l'hospital.

Trajectòria

Després de graduar-se com a tècnica superior en laboratori de diagnòstic clínic a l’IES Vic, va completar la seva formació a través de diferents cursos de la SEFH (Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària) i la FORES. Actualment, està fent el curs 360 de Farmàcia Hospitalària de l'Aliança C-17.  

La meva visió del servei

  • "El millor del meu servei és que som un equip petit i això fa que fem molta pinya."
  • “Sóc una part d'un engranatge que, unit a la resta de professionals i a la seva tasca, aconsegueix acompanyar els pacients en el seu tractament, ja sigui durant l'ingrés o en l'atenció ambulatòria.”

Treballar al CHV m’aporta formar part d’un gran equip i la satisfacció que la meva feina beneficia pacients i professionals, tot garantint la qualitat i seguretat en el circuit de la medicació