Un batec compartit per la salut i el benestar de les persones

Hem creat un segell.

Un certificat que mereixen aquells que cada dia senten la passió i el compromís amb Osona per la salut i benestar de les persones al llarg de la seva vida.

Un segell per unir d'una vegada tots aquells que connecten als serveis sanitaris i socials amb les persones, que aconsegueixen que l'acció sigui real; ja siguin usuaris, famílies, professionals, equip tècnic o institucions i empreses que senten dins seu la necessitat de donar el millor de sí mateixes, dia rere dia.

Tu bategues, el territori batega. Hi posem el cor.

Una garantia que les coses es fan bé.

I és que fer-ho "bé" no és pas fer-ho de qualsevol manera.

Fem costat a totes les persones sense diferències de cap mena, i sempre atenent les seves necessitats de manera pròxima i amigable.

No pot ser de cap altra manera: som oberts de mires, i donem la benvinguda al millor talent per aconseguir-ho. Així és com treballem des de la comarca, pensant en les necessitats de tots els que integren el territori, amb mentalitat KM. 0, innovant amb solucions àgils i actuals.

Ens mou un profund sentiment d’humanitat.

Ens en sentim ben orgullosos, i per això es palpa en tot el que fem. Posem la nostra força i entusiasme per, de mica en mica, assolir l'excel·lència. Un cim fet de talent i de rigor científic, on tot està fet amb el cor i la màxima empatia, deixant-nos-hi la pell.

Va de compartir un sentiment que va més enllà de la salut i el benestar. Va de posar-hi el cor.

Vadecor

Si tu també hi vols posar el cor i tens un projecte en ment, la teva entitat vol col·laborar amb nosaltres o vols dur a terme una iniciativa de manera conjunta; escriu-nos un missatge.

* Els camps són obligatoris

  • CHV
  • Fundació Hospital Santa Creu de Vic
  • Serveis auxiliars a la Sanitat