Tu bategues. Tot batega. Aquí hi posem el cor.

L'assistència sanitària i social va d'estar a prop de les persones. D'escoltar als pacients i oferir-los una atenció més personalitzada, més humana. D'impulsar el talent actual i futur de tots els professionals. De crear sinergies amb la nostra gent i institucions per posar en valor el territori.

Va de compartir un sentiment que va més enllà de la salut. Va de posar-hi el cor.

Projectes Vadecor

Portem Sant Jordi a l’Hospital!

Portem Sant Jordi a l’Hospital!

L’obra guanyadora del concurs de dibuix Vadecor 'Portem Sant Jordi a l'Hospital' ha estat la felicitació de Sant Jordi del CHV-FHSC d'aquest any 2024 i es podrà veure exposada, juntament amb tots els altres dibuixos presentats al concurs, durant la setmana de Sant Jordi a l'entrada de l'Hospital Universitari de Vic.

Més informació

La Mona dels Somriures recapta 3.500 euros

La Mona dels Somriures recapta 3.500 euros

PaVic i Eukarya han fet l'entrega del xec solidari, aquest matí, a l'espai de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic. Els diners recaptats es destinaran a un projecte d'humanització per a la millora de l'experiència dels pacients pediàtrics i les seves famílies

Més informació

Més projectes Vadecor

Àmbits d'actuació

Aquí, bateguem en tot el que fem

Entitats Vadecor

PaVic
Eukarya Lluc Crusellas
Osona contra el càncer
Llanetes amb companyia
Fundació La Caixa

Ens mou un profund sentiment d’humanitat.

Ens en sentim ben orgullosos, i per això es palpa en tot el que fem. Posem la nostra força i entusiasme per, de mica en mica, assolir l'excel·lència. Un cim fet de talent i de rigor científic, on tot està fet amb el cor i la màxima empatia, deixant-nos-hi la pell.

Va de compartir un sentiment que va més enllà de la salut i el benestar. Va de posar-hi el cor.

Vadecor

Si tu també hi vols posar el cor i tens un projecte en ment, la teva entitat vol col·laborar amb nosaltres o vols dur a terme una iniciativa de manera conjunta; escriu-nos un missatge.

* Els camps són obligatoris