La Fundació: on som i on anem?

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) és una institució sense ànim de lucre oberta a tota la comarca d'Osona. La nostra missió és proveir a les persones en situació de malaltia avançada, fragilitat i/o dependència, una atenció integral, d'alt valor i nivell humà i centrada en la persona, amb l'objectiu de millorar la seva salut i/o benestar, de forma compartida i integrada amb els altres agents del territori.

Projectant-nos al futur

El Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i Serveis Auxiliars a la Sanitat hem iniciat l’any 2022 el desenvolupament del Pla Estratègic 2023-2026. Ha començat un intens procés de treball que ha comptat amb una enorme participació per part dels professionals de les nostres organitzacions, però, també, de la resta d'institucions de salut del territori, pacients, usuaris, empresaris, docents, polítics, membres d'associacions, experts… En definitiva, un projecte construït des de i per a les persones que en són les protagonistes. Un projecte per sumar, per avançar plegats cap a un model sanitari i social a Osona.

Com ho hem fet

  • Enquesta de cultura
    1.048 professionals, el 55,4% de la plantilla de CHV-FHSC-SAS, var participar en l'enquesta sobre com creiem que son les nostres organitzacions i com voldríem que fossin. Una bona participació per començar a construir el nostre futur en comú de manera molt representativa.
  • Equip de transformació
    30 professionals de diferents rols, perfils, centres, àrees, edats... van analitzar els resultats de l'enquesta i, durant mesos, van treballar en grup per definir els valors, les maneres de treballar, els reptes de futur i l'estratègia que volem compartir les tres institucions.
  • Dinàmiques de grup
    En dinàmiques de grup, l'equip directiu i comandaments han treballat aspectes com els atributs de la nova cultura organitzativa i els reptes i objectius de futur sobre els quals construir el Pla Estratègic 2023-2026.
  • Jornada participativa 
    Uns 200 professionals de la salut, persones usuàries, empresaris, docents, polítics, associacions i experts ens vam reunir a El Sucre de Vic. D'aquesta suma d'intel·ligències compartides, van sorgir les accions concretes per fer realitat cadascun dels reptes i objectius del Pla Estratègic.

LA NOSTRA RAÓ DE SER

Pàgina web específica del Pla Estratègic

Coneix el Pla Estratègic 2023-2026 en un cop d'ull amb aquesta infografia.