← Altres jornades

“La carmanyola saludable” - Entorn de treball segur i saludable

15.00 h

Ponents:

Gil Currius, Restaurant El Barecu

Jordi Salés, Soci fundador  de la Fundació San Qiang

Lloc:

Sala d'actes HUV

  • Dirigit a  - tots els professionals que estigui interessats a aprendre a cuinar de manera saludable, ràpida i sense perdre les propietats dels aliments.
  • Objectius - Combinar els aliments per no perdre les propietats durant la cocció i conservació.
  • Organitzar la compra d'aliments segons la temporada de l'any, per tal de poder cuinar i preparar un menjar que el dia següents sigui tant bo i nutritiu com si fos acabat de cuinar.
  • Estructura de la sessió
    • MÈTODES DE COCCIÓ: Aprendrem a cuinar a baixa temperatura, confitar, marinar, escaldar i al buit per poder-ho fer des de casa d'una manera fàcil.
    • COMBINACIÓ D'ALIMENTS: Com combinar els aliments d'un plat per equilibrar el màxim la dieta, sense perdre el seu sabor.
    • CONSERVACIÓ ÒPTIMA: Utilització dels aliments de temporada i com treure'n el màxim profit.
    • MENÚS DE CARMENYOLA: Com estructurar els menús de la setmana.