← Altres jornades

Conferència: "Parlem del suïcidi?"

De 17:00 a 19:00 h

Ponents:

Judit Pons, infermera especialista en Salut Mental

Jordi Naudó, psicòleg clínic

Lloc:

DIXIT Vic. C/ Miquel Martí i Pol, 1. Vic

Amb motiu del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi 2015, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials i el Grup de Recerca en Salut Mental i Innovació Social de la Universitat de Vic organitzen la conferència "Parlem del suïcidi?", a càrrec de Jordi Naudó i Judit Pons.

El suïcidi és un problema real que causa més morts violentes que no pas els accidents de trànsit i que, segons l'Organització Mundial de la Salut, es pot prevenir. Anualment a Catalunya, prop de cinc-centes persones posen fi a la seva vida i deu mil més també ho intenten cada any. És per aquest motiu que els professionals de la Salut Mental recomanen trencar el tabú i parlar sense embuts d'aquesta qüestió tan delicada que afecta a la salut pública.

Judit Pons, infermera especialista en Salut Mental del Consorci Hospitalari de Vic, i Jordi Naudó, psicòleg clínic, tractaran els diversos interrogants i mites que hi ha al voltant del suïcidi, quina és la seva magnitud i el perquè no se'n parla, a més d'oferir algunes possibles respostes davant d'aquest acte.

Més informació