← Altres jornades

I Simposi sobre estudis poblacionals d'osteoporosi a Espanya

De 9:00 a 14:30 h

Lloc:

Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic

El Grup de recerca del CHV 'Epidemiologia de les fractures osteoporòtiques, liderat pel Dr. Kanterewicz, organitza el I Simposi sobre estudis poblacionals d'osteoporosi a Espanya, que se celebrarà el dia 2 d'octubre a la Sala d'actes del Hospital Universitari de Vic.

En aquest primer simposi, els investigadors dels principals estudis poblacionals d'osteoporosi d'Espanya faran una revisió dels seus treballs, s'oferirà la visió des de l'atenció primària i s'explicaran les mesures que proposa el Pla Director de les Malalties reumàtiques de la Generalitat de Catalunya per aquesta patologia. Així mateix, s'abordarà la utilitat dels instruments d'avaluació i els diferents models d'atenció clínica i farmacològica que afecten a l'atenció primària i especialitzada.

La Jornada compta amb el suport del Consorci Hospitalari de Vic i de FORES, qui en gestiona la secretaria tècnica, i amb l'aval de la Sociedad Española de Investigación Ósea y del Metabolismo Mineral (SEIOMM). L'assistència és gratuïta, prèvia inscripció a través de la web de la FORES (www.foresosona.org).