← Altres jornades

Inauguració del Curs acadèmic 2015-2016 del CHV

De 13:00 a 15:00 h

Ponents:

Dr. Xavier Gómez Batiste
Director del Programa de Cures Pal·liatives de l'OMS

Lloc:

Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic

El director del Programa de Cures Pal·liatives de l'Organització Mundial de la Salut, Dr. Xavier Gómez Batiste, serà l'encarregat d'inaugurar el Curs acadèmic 2015-2016 del Consorci Hospitalari de Vic amb la conferència: "Tendències evolutives de l'atenció pal·liativa al segle XXI".

Una conferència magistral que abordarà com s'està transformant l'enfocament tradicional de les cures pal·liatives més enllà de la seva aplicació en estadis avançats de càncer o de malalties cròniques.

El Curs acadèmic 2015-2016 es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic. Per això, a més del Consorci Hospitalari de Vic, l'acte comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu, la Universitat de Vic, l'Ajuntament de Vic i el Servei Català de la Salut.

Al final de l'acte, es lliuraran els reconeixements anuals del CHV a les 'Millors publicacions' i a la 'Millor comunicació' realitzades pels professionals durant el 2014, i s'homenatjarà als que han obtingut el grau de Doctor.