← Altres notícies

El CHV parteix amb quatre nominacions en els premis Hospitals TOP 20

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat nominat en l'edició 2014 dels Premis Hospitals TOP 20 en fins a quatre categories: en la de millor Gestió hospitalària global i en les àrees clíniques de Musculoesquelètic, Respiratori i Sistema Nerviós. Només cinc centres en tot l'Estat han obtingut tantes nominacions.

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat nominat, en l'edició 2014 dels prestigiosos Premis Hospitals TOP 20, en fins a quatre categories: en la de millor Gestió hospitalària global d'un Gran hospital general, i en les de millors especialitats clíniques en les àrees de Musculoesquelètic, Respiratori i Sistema Nerviós.

La sola nominació ja és gran reconeixement, doncs només cinc centres de tot l'estat han estat nominats en tantes categories. Els resultats del certamen, en el que enguany hi participaven 163 hospitals, es donaran a conèixer el proper dia 5 de novembre a Madrid.

El programa Hospitals TOP 20 publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals a nivell global, així com dels 4 millors en sis especialitats clíniques: Sistema Nerviós, Respiratori, Cor, Digestiu, Musculoesquelètic i Atenció al Pacient Crític. I ho fa a partir d'una anàlisi objectiva d'indicadors que en mesuren els resultats en paràmetres d'eficiència, qualitat, pràctica assistencial i gestió.

En l'edició 2013, el CHV va ser guardonat amb els premis a la millor Gestió hospitalària global i al millor centre en les especialitats de Sistema Nerviós i de Cor. Participar als premis Hospitals TOP 20 és totalment gratuït i permet a cada hospital rebre un perfil de resultats propi, amb el que es pot comparar la posició obtinguda en cada indicador amb la resta de centres. Una informació de gran utilitat de cara a ajustar la política de millora contínua que aplica el CHV.