RSS

Notícies

La nostra missatgeria ja es mou en vehicle elèctric

Adeu emissions, hola mobilitat neta. Fa unes setmanes es va posar en marxa el nou vehicle amb el qual es distribueixen els sobres i paquets entre els centres del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic. Es tracta d'una furgoneta Renault Kangoo E-Tech 100% elèctrica, que substitueix el vehicle de combustió de gasoil que s'utilitzava fins ara.

+ informació "La nostra missatgeria ja es mou en vehicle elèctric"

23 professionals de la salut comencen la seva formació com a especialistes a Osona

Els nous metges i metgesses, infermeres, psicòlegs i farmacèutiques internes residents passaran entre 2 i 5 anys cursant la seva especialització als hospitals i als CAP de la comarca. Enguany, s'incorporen residents en noves especialitats com Pediatria, Anàlisis Clíniques, Infermeria Geriàtrica i Infermeria en Salut Mental. 

+ informació "23 professionals de la salut comencen la seva formació com a especialistes a Osona"

Així treballem per avançar en l'atenció no presencial

Els quatre hospitals d’aguts de la Catalunya Central i la Fundació TIC Salut Social hem presentat l’informe sobre el desplegament de l'atenció no presencial a la regió sanitària i els projectes en què estem treballant per avançar en aquest model. L‘any passat, entre un 18% i un 25% de l'activitat va ser telemàtica: l’objectiu fixat pel CatSalut és arribar a un 35% l’any 2023.

+ informació "Així treballem per avançar en l'atenció no presencial"