← Altres notícies

Un centenar de professionals participen a la Jornada de Serveis de Farmàcia dels Hospitals Comarcals de Catalunya, organitzada pel CHV

Dijous 20 de novembre es va celebrar a Taradell la 18ª Jornada de Serveis de Farmàcia dels Hospitals Comarcals de Catalunya, enguany organitzada pel Servei de Farmàcia del Consorci Hospitalari de Vic, amb el tema Reptes de l’atenció farmacèutica en el pacient geriàtric.

 

La jornada va reunir un centenar de farmacèutics d’hospitals comarcals i de centres sociosanitaris d’arreu de Catalunya, acompanyats de metges geriatres i professionals de l’administració sanitària.
Els professionals van debatre les necessitats actuals i futures per donar una atenció de qualitat a la gent gran, tant des del punt de vista de prestació farmacèutica, com de l’atenció integral.

La jornada la va obrir el Gerent del Consorci Hospitalari de Vic, Dr. Antoni Anglada que  va destacar el paper del farmacèutic en la gestió del medicament, la millora de la salut dels pacients i la millora de l’eficiència del sistema sanitari.

Els professionals assistents van concloure la necessitat de treballar en xarxa l’atenció hospitalària, primària i sociosanitària, integrar el farmacèutic com a professional de la salut en els equips interdisciplinaris i incrementar la formació específica en farmacoteràpia geriàtrica per donar una assistència sanitària de qualitat a les persones grans.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec del president del CHV, Joaquim Comella, que va agrair l’esforç del comitè organitzador, tant per la qualitat de les ponències com per l’èxit de participació.