← Altres notícies

Disset metges i tres llevadores es formaran com a especialistes a Osona

El passat divendres, a primera hora de la tarda, es va celebrar a la sala d’actes de l’Hospital General de Vic l’acollida dels 17 metges residents i 3 llevadores residents que s'incorporen al Consorci Hospitalari de Vic per tal de continuar el procés de formació en l'especialitat triada. Des de fa 22 anys el CHV disposa de l'acreditació del Ministeri per formar metges especialistes.

Enguany s'han cobert vuit places de metges corresponents a les següents especialitats: Medicina Interna (2), Geriatria (2), Psiquiatria (1), Cirurgia General i Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Anàlisis Clíniques (1). Pel que fa a Llevadores s'han cobert les tres places que s’oferien.

En condició de metges de Medicina Familiar i Comunitària, se n'incorporen 8 que estan adscrits a la Unitat Docent Centre i 1 a ACEBA.
En total, i en diferents nivells, hi ha 55 professionals al CHV que exerceixen de metges especialistes en formació i 6 com a Llevadores Internes Residents. En l'acte de divendres, diferents responsables de les organitzacions osonenques que acullen els residents van agrair la tasca dels que han acabat aquests dies el procés de formació especialitzada.