← Altres notícies

Compartim coneixement sobre Pneumologia amb Atenció Primària

El dijous 25 de novembre, una desena de professionals del CHV participaran en una jornada sobre el diagnòstic, tractament i seguiment de patologies respiratòries adreçada al personal mèdic d'Atenció Primària de la comarca.

La Jornada de Pneumologia per a metges d'Atenció Primària tindrà lloc el dijous 25 de novembre a la sala d'Actes del Seminari de Vic i comptarà amb diferents ponències a càrrec de professionals del CHV, l'EAP Vic Nord, el CAP Manlleu i l'Hospital Sant Pau de Barcelona. Entre els temes tractats, s'abordaran la síndrome d'apnea-hipoapnea del son (SAHS), la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) o el tractament de la rinitis i l'asma al·lèrgic, entre d'altres.

Al programa, destaca una conferència magistral sobre les novetats que presenta la nova versió de la Guia pel Maneig de l'Asma (GEMA), a càrrec del cap del Servei de Pneumologia del CHV, el Dr. Joan Serra.

La trobada es completarà amb diferents tallers sobre radiologia toràcica i teràpia d'inhalació, a càrrec de la Dra. Yasmin Elisabeth Babun, del Servei de Diagnòstic per la Imatge del CHV, i les infermeres de l'Hospital Universitari de Vic Anna Gurri i Laura Fàbrega.

La jornada de Pneumologia tindrà una durada aproximada de 8 hores, des de les 8:50 fins a les 16:40h, i està organitzada per la FORES i el CHV amb el suport de diverses empreses.

Les persones interessades a assistir-hi, es poden inscriure, fins al proper 21 de novembre, a través del formulari d'inscripció del portal web de la FORES.