← Altres notícies

Homenatge als professionals sanitaris a la gala de l’Osonenc de l’Any

L'acte organitzat per EL 9 NOU va reconèixer divendres el paper dels sanitaris durant la pandèmia, amb un esment especial per al col·lectiu infermer. La directora d'Infermeria del CHV, Fina Carbonell, va ser-hi present en representació de la institució, juntament amb Marta Ferrer, de la FHSC, i Laura Almendros, del Servei d'Atenció Primària d'Osona.

La lluita contra la pandèmia va marcar el transcurs de l'any 2020 i per aquesta raó, la gala de l'Osonenc de l'Any, organitzada per EL 9 NOU, va voler fer aquest divendres 12 de novembre un reconeixement especial als professionals sanitaris, que van estar al peu del canó des del primer moment.

L'homenatge als sanitaris es va centrar especialment en el col·lectiu d'infermeres, amb el lliurament de tres bonsais a la directora d'Infermeria del Consorci Hospitalari de Vic, Fina Carbonell; la directora d'Infermeria de l'Hospital Santa Creu de Vic, Marta Ferrer, i la infermera i adjunta a la direcció del Servei d'Atenció Primària d'Osona, Laura Almendros.

L'acte, que va tenir lloc a la sala La Canal de Tona, va reconèixer la Coordinadora del Voluntariat d'Osona amb el premi Osonenc de l'Any 2020. També es va lliurar el Premi a la Innovació i al Talent, convocat per la Cambra d'Osona, a l'escriptora mallenca Irene Solà, i el Premi Promesa, del Consell Comarcal d'Osona, a l'actor vigatà Abel Reyes.

El director editorial d'EL 9 NOU, Agustí Danés, amb Laura Almendros, Marta Ferrer i Fina Carbonell
Imatge de grup amb les diverses persones que van rebre reconeixements a la gala de l'Osonenc de l'Any