← Altres notícies

Com creieu que podem ser més sostenibles?

Al Consorci Hospitalari de Vic necessitem saber la vostra opinió. Com a pacients, usuaris o familiars: quins aspectes ambientals, laborals, ètics, econòmics o de relació amb la comunitat haurien de ser la nostra prioritat? Ens ajudes responent a aquesta breu enquesta?

Al Consorci Hospitalari de Vic tenim en compte la sostenibilitat en tot allò que fem. Això vol dir que, a més de treballar per millorar la salut de les persones, també vetllem pel medi ambient, pel benestar dels nostres professionals, per dinamitzar el territori on som, per una bona relació amb la comunitat (associacions, entitats, veïns)... I ho fem, sempre, des d'una gestió ètica i transparent, tant per part nostra com de la resta d'institucions, empreses i proveïdors amb qui treballem.

I vosaltres, quina aspectes considereu que hauríem de prioritzar a nivell ambiental, social i econòmic? Pacients, usuaris, familiars, acompanyants... volem saber la vostra opinió, perquè tot el que fem és per vosaltres i us afecta. Per això hem preparat una breu enquesta, que ens agradaria que responguéssiu. Els temes que prioritzeu els incorporarem a la nostra estratègia de gestió i també n'informarem de manera més detallada en la nostra Memòria anual.

No et portarà més de 5 minuts. Gràcies per sumar!

Més informació