← Altres notícies

La nova gerent de la RSCC visita l'Hospital Universitari de Vic

Imma Cervós s’ha reunit amb alguns membres de l’equip directiu per conèixer de primera mà la situació del centre i els projectes de futur de la institució.

Aquest matí, la flamant gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central -va ser nomenada al juliol-, Imma Cervós, i la directora del Sector Sanitari d'Osona del CatSalut, Alba Oms, han visitat l’Hospital Universitari de Vic.

La trobada ha servit per donar a conèixer la tasca assistencial que duem a terme i com es va adaptar l’activitat per la pandèmia, però sobretot per tractar sobre la situació actual del centre, els projectes de futur i les sinergies a nivell sanitari i social que es podrien realitzar al territori.

Acompanyades per la gerent, la direcció Assistencial, la direcció d’Infermeria i el director de Serveis, les representants del CatSalut han visitat les unitats d’hospitalització 1.2, 3.1, 5.2 i 7.1, Intervencionisme, Consultes Externes i Urgències. Un complet recorregut per les instal·lacions del centre que ha servit per comparar l’equipament de les unitats més noves i els avantatges que suposen per a l’atenció als pacients, amb els espais que encara no s'han pogut remodelar des que es va construir l’Hospital.