← Altres notícies

La Fundació La Caixa dona 9.000 euros per a la creació d’un gimnàs a la Residència Aura

El donatiu es dedicarà a equipar un espai del centre com a gerontogimnàs perquè els residents puguin fer activitats de manteniment i també terapèutiques i de rehabilitació.

La Residència Aura posarà en marxa a finals d'any un gerontogimnàs perquè la gent gran que viu al centre disposi d'un espai interior on poder fer un exercici moderat. L'espai s'ubicarà a la planta baixa, prop de la zona de despatxos, i romandrà sempre obert.

El gerontogimnàs estarà disponible tant per a sessions terapèutiques amb professionals del centre com per a un ús lliure, ja que els residents hi podran anar quan ho desitgin, tant sols com acompanyats pels seus familiars, si les mesures de seguretat contra la COVID-19 així ho permeten.

Per fer possible la creació del gerontogimnàs, el centre disposarà d'un donatiu de la Fundació La Caixa per import de 9.000 euros. Amb aquesta donació es podrà finançar la compra dels equipaments i materials necessaris per desenvolupar-hi activitat física.

L'acte de lliurament del donatiu de la Fundació La Caixa s'ha fet aquest dijous 18 de novembre amb la presència del director de Serveis del Consorci Hospitalari de Vic l gerent de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, Jaume Castellano, i el director d'Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Antoni Noguera. També han assistit a la trobada Montse Benítez, directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Osona; Dolors Cubí, coordinadora assistencial d'Atenció Intermèdia i de la Dependència del CHV, i Claude Protin, sotsdirectora de Dependència de la institució.